Friday, 19 June 2015

Uutta verta uhrattavaksi


Tun tun tuuu

Ostin siis Toralein itselleni kun olin pohjosessa lomailemassa ja vasta nyt olen jaksanut käydä kotiin tultua kuvaamssa, että saisin julkaisu kelpoista kamaa aikaan^^


Kaupassa seisoin nukke hyllyn edessä vähintäänkin puolisen tuntia miettien minkä nuken haluan ja lopulta äidin avulla (kyllä laitoin sen naisen valitsemaan puolestani) Toralei päätyi käteen (muistaakseni oli jokin Field trip jotain sellaista malli, anteeksi avasin pohjosessa paketin ja unohdin jo että mikä Toralei on kyseessä ;^;).
Tästä kuvasta varmaan jo näkee vähän että minkälaiset hiukset neidillä on ja moni monsterien omistava varmaan tietääkin näistä ongelmista, mitä joillain nukeilla on, mutta silti.


Okei sen lisäksi, että nuo hiukset näyttävät, no minusta ainakin aivan hirveiltä niin ne tuntuivat. No minä sitten reippaana tyttönä otin kamman käteen ja ajattellin että ehkä pääsisin tehdasliimasta eroon vain pienellä kampaamissella, niinkuin aluksi Ruyín kanssa selvisin.


No se ei nyt ihan mennyt suunnitelmien mukaan, sillä raidat vaan lähti kun lisäsin ihan tilkan vettä harjaan ja no hiukset oli yhä kovat kuin tiiliskivi ja erittäin, siis erittäin liimaiset.


Kaiken lisäksi Toralein kasvot oli täynnä limaa (luultavasti vain liimaa etc.) ja en kestänyt sitä, joten luonnollisesti pesin sen pois samoin kun tytön korvissa olevan valkoisen pulverimaisen asian, jonka oletan olevan jotain liimaa myös, sillä se tuli hiuksista.


Rakastuin kumminkin noihin maailman söpöimpiin kenkiin mitä oon monstereilla ehkä nähnyt ja piti ottaa niistäkin ihan oma kuvansa (niitä kuvia on lisäkin, mutta pfft..)
Maistoin muuten noita Soban kuppinuudeleita ja voin sanoa, ettei ni ihan kuraa ole, mutta en välttämättä osta toiste (mainontaa!!!)


Lopulta pienen käsittelyn, joka sisälsi sen että upotin tytön pään lasiin, jossa oli haaleaa vettä ja että hiusten kuivuttua laitoin niihen perunajauhoja joka ikiseen kohtaan, koska mitään muutakaan ei ollut,  siitä tuli ihan suloinen^^ Toki se perunajauho vähän itkettää, kun se jää osittain näkyväksi hetkeksi aikaa ja myös se että Toralein raidat hävisi harmittaa, mutta ehkä mä jaksan ne sille joskus uudestaan tehdä. Kumminkin tyttö on nyt helsingissä ja kävin tänään kuvailemassa, mutta tajusin, että voisin ne kuvat julkaista sitten vaikkapa toisessa postauksessa, ettei tästä tule mikään 45980193 riviä pitkä postaus jonka lukemisessa menee 3 vuotta.

Kuvaus reissulla muuten tapahtu monta mukavan nolohkoa asiaa ja osittain vain hauskoja :D
Meikäläinen on ehkä turhankin ötökkä kammonen ja kun olin kuvaamassa näin hämähäkin ja minä vaan kaappasin nuken syliini ja juoksi omalle pyörällänei paniikin partaalla, kunnes menin löytämälleni hyvälle kuvaus paikalle uudestaan ja en löytänyt koko kahdeksan jalkaista saatanaa mistään. No tämän lisäksi kiljahdin kun hyttynen tuli korvan juuren _kolmesti_. Ei mennyt ihan putkeen tämäkään metsä reissu nukkejen kanssa :DD

Mutta seuraavaan postaukseen sitte ne kunnon kuvaset~

No comments:

Post a Comment