Friday, 31 July 2015

MISSÄ NE KÄDET NYT ON

He he~ otsikko varmaan kertoo, että etsin käsi, mutta syy sille miksi niin vimmatusti etsin käsiä on se, että vihdoin kävin hakemassa Merviljalta Chiin (basic Operetta) ja SooMinin (basic Clawdeen) ja Chiin kädethän on sitten ollut Ruyílla lainassa, koska sain tarpeekseni Hauntlywood Operetan hanskoista ja nyt ne hanskalliset kädet on hukassa, vaikka ne muutonkin aikana oli tietyssä pienessä laatikossa. Näyttää nyt pahasti siltä, että Chii ja Ruyí vuorottelee noilla käsillä, mikä tekee tyttöjen yhteis kuvista hieman, noh hankalempia. 
Päätin tässä myös etten aio vaihdella kahden uuden tulokkaan nimiä, joten täälläkin ne pysyy Chiinä ja SooMinina. Chiin omat vaatteet on myös ajautunut tänne mun luokse aiemmin, mutta jostain syystä Ruyín mekko and so on sopii paremmin Chiille kuin itse Ruyílle, joten ne sitten laitoin Chiille. Päälleen tyttö sai kuitenkin oman takkinsa ja sitten tämän uuden Draculaurani mustat kengät^^ SooMinin vaatteet on muuten alkuperäisen lähteideni mukaan, mutta paita on brazien kullattu toppi, jonka aikoinani olen Merviljalle antanut^^ (oikeestaan lähes kaikki brazieni vaatteet on Merviljalla :DD)
Also kesä alkaa olemaan lopuillaan ja alkaisi sitten viimeinen peruskoulu vuosi :/
Ite yheksäs luokka ei niinkään jännitä tai mitään, mutta lukio sitten hieman enemmänkin. Tiedän jo ne kolme lukiota, jonne tahdon hakea, mutta en yhtään tiedä missä järjestyksessä pitäisi ;^;
Sen tiedän, että kaikissa kouluissa on mahdollista Kiinan kielen opiskelu, mikä on hyvä juttu, sillä haluan sitä opiskella. Kaksi niistä on Helsingissä ja yksi Vantaalla, mikä ei ole ongelma, sil iskä asuu tässä Vantaan rajoilla^^ Vaskivuoren lukio, mikä sijaitsee vantaalla kiinnosta varsinkin siksi, että siellä olisi tanssilinja, mutta sinne pääsee 318:sta ekan vuoden aloittajasta huikeat 7 opiskelijaa :D Olenhan sitä tanssia toki harrastanut jo muutaman vuoden, ja nyt ysillä aloitan uudestaan, mutten todellakaan tiedä riittääkö minusta sinne. Toinen olisi kielilukion kielilinja, mutta itkinkö hieman, kun alin keskiarvo jolla sinne pääsee on 7.54. Mulla on lähes 2.0 sitä parempi keskiarvo ja vähän saattas harmittaa mennä lukioon, jossa on noin matala keskiarvo, vaikka parempaakin pääsisi. Kolmas onkin sitten Ressu, jossa on tosi hyvät mahollisuudet päästä vaihtoon Kiinan tai muutenkin sinne. Ressussa on vaan sitten se että alin keskiarvo oli 9.5 mikä on aika korkea, mutta täysin mahdollinen. Tietenkin myös se, että Ressu on enimmäkseen tiede painoitteinen vaikuttaa, sillä itse olen enemmänkin taideaine ihminen loppujen lopuksi. 
No ehkä mä en enää paasaa teille kouluista ja sen sellasesta, vaan laittelen nää kuvaset Chiistä ja SooMinista ^^


2 comments:

 1. yritys kommentoida heh
  hassuja kuvia c: hyvä et noi lapset pääs uuteen kotiin ja sano jos sua kiinnostaa ostaa jotain muitaki noista mun lapsista 8 --)
  (lapsia myytävänä :DDDpaska huumori)

  ja hei itketään yhdessä vielä tää yks vuos ja mennään sitten pois ~ sul ei kyl salee oo mitään onglemaa päästä mihinkään noista lukioista ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. lapsikauppa = paras kauppa
   mut mmm kerro vaan jos haluut myydä jotain muita lapsia, eiköhä niillekki tilaa oo 8)

   ja joo mä en kyl itke vaan koitan korottaa sitä keskiarvoo, mutta vähä sitä tanssilinjaa kyl epäilen, koska :DD Mutta muuten pääsisin varmaa aika helposti sisää.. Pitäs vaa miettii mihin haluun ekana ja sillee, koska jos haen johonki Ressuun kolmantena ni on aika hemmetin varmaa, että sieltä ei tuu hyväksymiskirjettä sitten :DD Onneks on viel puol vuotta melkeen aikaa valita c:

   Delete